Beskriv din båt så får du vår offert inom kort

Saknas din båt i listan? Skriv då in eller beskriv din båtmodell i textfältet så kan vi hjälpa dig ändå.

Heltäckande försäkring för din segelbåt

Segling handlar om kärlek och den kärleken ställer krav på din försäkring. Därför erbjuder vi dig och din segelbåt ett heltäckande skydd vid:

  • Sjöskada
  • Brandskada
  • Stöldskada
  • Transport och uppläggning

I Alandias båtförsäkring för segelbåtar är rigg och segel alltid fullvärdesförsäkrade, vi har alltså inte lagt in några värdegränser. Vi har inte heller värdegränser för elektronik, navigationssystem, personlig utrustning och jolle.Dessutom har vi inga vindgränser men däremot ingår en rättsskyddsförsäkring och en generös ansvarsförsäkring.

Vill du kappsegla? Det går bra, med en extra självrisk på 10 procent av skadekostnaden gäller din försäkring från startskott till målgång.

Mot tillägg kan försäkringen utvidgas till att gälla i Europas kanaler, Medelhavet, Svarta Havet samt ut till Kanarieöarna, Madeira och Azorerna. Ring oss och berätta om dina planer.

Din frihet ska inte vingklippas

Visst är seglare är en alldeles egen skara bland båtfolk. En seglares passion är tydlig och behovet av frihet är stort. Lägg till det alla starka känslor för egna segelbåten. Vi vet att en skada är extra tung för seglare. En seglare tar ofta olyckan personligare än vad andra gör. Vår roll blir därför att se till att segelbåt och skeppare kan återförenas så fort som möjligt – det vinner alla på.

Men reparationer av segelbåtar kan vara tidskrävande projekt. Till all lycka har du nytta av Alandias kontakter i båtbranschen, under årens lopp har våra skadereglerare skaffat sig en svårslagen erfarenhet.

Den erfarenheten kan avgöra ifall din segelsäsong avbryts eller fortsätter inom kort.

Dyrbar sjötid får inte gå till spillo.

 

Få offert på Alandias Båtförsäkring

Senaste artiklarna i kategorin Segelbåt

Det finska laget i Nord Stream Race står uppställda och ler mot kameran på sin tävlingsbåt, en Club Swan 50.

Dan vann gästplatsen på en Club Swan 50!

Den 19 juni startade vi en tävling, där din båtberättelse kunde ge dig en plats på Åländska Segelsällskapets Club Swan 50.

Läs hela artikeln »
Gråblå universalnypor för båt fastsatta på reling med båtinteriör i bakgrunden.

5 saker som är bra att ha i båten

Som nybörjare på sjön är det inte lätt att förutse alla situationer som kan uppstå och vilka saker som är bra att ha med sig och inte.

Läs hela artikeln »