Beskriv din båt så får du vår offert inom kort

Saknas din båt i listan? Skriv då in eller beskriv din båtmodell i textfältet så kan vi hjälpa dig ändå.

Heltäckande försäkring för din segelbåt

Segling handlar om kärlek och den kärleken ställer krav på din försäkring. Därför erbjuder vi dig och din segelbåt ett heltäckande skydd vid:

  • Sjöskada
  • Brandskada
  • Stöldskada
  • Transport och uppläggning

I Alandias båtförsäkring för segelbåtar är rigg och segel alltid fullvärdesförsäkrade, vi har alltså inte lagt in några värdegränser. Vi har inte heller värdegränser för elektronik, navigationssystem, personlig utrustning och jolle.Dessutom har vi inga vindgränser men däremot ingår en rättsskyddsförsäkring och en generös ansvarsförsäkring.

Vill du kappsegla? Det går bra, med en extra självrisk på 10 procent av skadekostnaden gäller din försäkring från startskott till målgång.

Mot tillägg kan försäkringen utvidgas till att gälla i Europas kanaler, Medelhavet, Svarta Havet samt ut till Kanarieöarna, Madeira och Azorerna. Ring oss och berätta om dina planer.

Din frihet ska inte vingklippas

Visst är seglare är en alldeles egen skara bland båtfolk. En seglares passion är tydlig och behovet av frihet är stort. Lägg till det alla starka känslor för egna segelbåten. Vi vet att en skada är extra tung för seglare. En seglare tar ofta olyckan personligare än vad andra gör. Vår roll blir därför att se till att segelbåt och skeppare kan återförenas så fort som möjligt – det vinner alla på.

Men reparationer av segelbåtar kan vara tidskrävande projekt. Till all lycka har du nytta av Alandias kontakter i båtbranschen, under årens lopp har våra skadereglerare skaffat sig en svårslagen erfarenhet.

Den erfarenheten kan avgöra ifall din segelsäsong avbryts eller fortsätter inom kort.

Dyrbar sjötid får inte gå till spillo.

 

Få offert på Alandias Båtförsäkring

Senaste artiklarna i kategorin Segelbåt

Garanti mot dolda fel - en unik trygghet

Många köper en begagnad båt men känner sig samtidigt oroliga. Vad händer om ett dolt fel dyker upp efter att köpebrevet är undertecknat? Alandia Båtförsäkring är ensamma om att erbjuda en unik...

Läs hela artikeln »

Ska surfplattan med på sjön?

Tio surfplattor laddades med navigationsappar och sjökort från de vanligast förekommande tillverkarna.

Läs hela artikeln »