Transportförsäkring

Vi är specialister inom transportförsäkring. Det gör att vi kan erbjuda det absolut bästa transportförsäkringsskyddet för varje kund, vid varje tillfälle. Personlig service och snabb skadereglering är en självklarhet för oss. Det uppnår vi genom att kombinera kunskapen hos våra medarbetare och med ett nätverk av kvalificerade samarbetspartners i hela världen.

Om Alandias transportförsäkring

Alandia Försäkring är ett nischat sjöförsäkringsbolag som är känt för hög kompetens och god service, och transportförsäkring har varit en del av produktportföljen i Sverige sedan 2004. Etableringen av transportförsäkring på den svenska marknaden var ett naturligt steg i samband med att Alandia Försäkring expanderade kraftigt i Sverige under början av 2000-talet.

På Alandia Försäkring är vi specialiserade inom varuförsäkring och transportöransvar med inriktning mot företag baserade i Sverige, med transportförsäkringsbehov både nationellt och internationellt.

Vi arbetar med branschens modernaste och för ändamålet helt anpassade IT-system, vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder att kontrollera och följa upp sina riskexponeringar.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på transport@alandia.com. För övriga kontaktuppgifter, se vår kontaktsida.