Säljare

Alandia Försäkring är en expansiv försäkringsgrupp, som huvudsakligen är inriktad på marin- och fritidsbåtförsäkring. Vår fritidsbåtsverksamhet är framgångsrik och vi försäkrar idag 25 000 objekt i Östersjöområdet till ett sammanlagt värde på 1,1 miljarder euro. Mer information finns på www.alandia.se.

Vi är specialister på fritidsbåtar och har under lång tid byggt upp ett specialistkunnande inom branschen. Våra extremt höga ambitioner gällande service och produkter har gett oss ett gott rykte bland båtägare. Vi vet vad våra kunder behöver och hur vi skall agera när olyckan är framme. Det här gör att vi har förmånen att jobba med nöjda kunder i Norden och vi har en produkt som vi är stolta över. Nu söker vi en säljare till vår fritidsbåtsavdelning

Är du vår nästa toppsäljare?

Vi söker en driven säljare till vårt team i Stockholm, som förstår kundens behov och brinner för att lösa kundens problem. Du trivs med att ringa upp kunder och har erfarenhet av proaktiv försäljning per telefon gällande både inkommande och utgående säljsamtal och online med goda resultat.  Du drivs av att jobba mot uppställda säljmål, förstår vikten av att kunna produkten väl för att sälja konsultativt och gillar att arbeta i en dynamisk bransch med kontinuerlig utveckling av arbetssätt och processer.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ordinarie arbete med fast månadslön och med möjlighet att utveckla dig själv kontinuerligt inom digital affär. Du får arbeta i en miljö där kunden har sin båt och sitt båtliv som sitt stora fritidsintresse. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i arbetet genom utbildning och handledning. Tillsammans bygger vi Nordens bästa båtförsäkringsbolag med de nöjdaste kunderna!

 

Närmare upplysningar om tjänsten får du av Teamledare Anna Blomquist, tel. 072 0 77 62 66, e-post anna.blomquist@alandia.se.

 

Skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast söndag 25.3 till rekrytering@alandia.com.