Tävla om en plats på en Club Swan 50!

Det finska laget i Nord Stream Race står uppställda och ler mot kameran på sin tävlingsbåt, en Club Swan 50.

Det finska teamet ombord på årets tävlingsbåt, en Club Swan 50.

Nu på söndag, den 24 juni 2018, startar Nord Stream Race i Kiel, Tyskland. Vi sponsrar Åländska Segelsällskapet, som representerar Finland i tävlingen, och tillsammans med dem ger vi dig nu chansen att åka med i lagets Club Swan 50!

Nord Stream Race startar på söndag i samband med Kiel Woche i Tyskland och avslutas med en prisceremoni i S:t Petersburg den 6 juli. Tävlingen består av fyra delsträckor, och den 29 juni avslutas den andra delsträckan i Stockholm. Innan den tredje delsträckan mot Helsingfors påbörjas den 1 juli kommer lagen att delta i mindre tävlingar, bland annat ÅF Inshore Race den 30 juni, där du kan bli vinnare av en gästplats på Åländska Segelsällskapets Club Swan 50.

För att delta i tävlingen: Skriv ned ditt bästa, starkaste, roligaste, värsta eller finaste båtminne och skicka det till oss, i formuläret nedan eller i tävlingens inlägg på vår Facebooksida. Vinnare blir den tävlande vars berättelse fängslar vår jury bäst.

Tävlingen pågår under perioden 19-26 juni på alandia.se och vår Facebooksida. Vinnaren meddelas personligen den 26 juni och presenteras på alandia.se och Facebook den 27 juni. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Denna tävling är avslutad.